En vecka full av möjligheter
Hej alla fina läsare!
Jag har varit dålig med uppdateringar den senaste veckan. Har nog aldrig känt att tiden går så snabbt som den gör här.
En vanlig dag här i Schweiz startar med en långpromenad och en kopp kaffe på balkongen. Henrik överaskade med en kaffemaskin förra gången han var här så nu kan jag dricka Zoégas :) I Sverige vad jag van vid att börja ta mig mot jobb 6.30, här har jag 400 meter till kontoret och en vanlig arbetsdag startar kl. 8.30 och slutar ca 18.00.
Just nu sitter vi mest i föreläsningar och får lära oss hur Nestle arbetar på en global nivå samt träffa alla samarbetspartners så som Google, Facebook och idag hade vi en heldag med Twitter. Jag njuter varje sekund.
Att laga middag på kvällarna är inte heller sig likt här. Jag har ingen fantasi överhuvudtaget – vilket leder till att jag skrämmande nog har ätit samma middag (VARJE!) kväll sen jag kom hit. Mozzarella, avokado, tomat med antingen matvete eller quinoa. Det är sant. Det går snabbt att laga och är fortfarande lika gott efter 6 veckor :)
6 veckor, det har idag gått 6 veckor sedan jag kom hit. Hur är det ens möjligt? Jag lever på moln, älskar varje sekund av att vara här.
Förra helgen åkte jag hem för första gången. Min bästa vän Anna tog sin masterexamen och det firades såklart med stor fest. Vilken underbar kväll! Jag och Henrik hade som motto att stänga festen – så efter 5 timmars dans var kroppen totalt färdig. Härlig känsla. Utöver det spenderade jag tiden med familjen och min Henrik. En heldag på stranden med mina saknade syskonbarn, grillning och bara mys.
Imorgon är det midsommar och det är nog min första midsommarafton då jag inte är i Sverige. Istället firar jag midsommar i Bryssel med 5 kollegor. Kommer sakna att göra krans på morgonen, äta svenska köttbullar och sill men framförallt alla vänner där hemma.
Håll utkik efter ny uppdatering efter helgen och kommentera gärna om ni vill läsa om något speciellt härifrån :)