SNART BÖRJAR ÄVENTYRET ...

Nu börjar mitt äventyr närma sig och en speciell känsla i kroppen har innfunnit sig. En känsla av spänning, nervositet och pirr i magen. 

I 8 månader kommer jag att vara bosatt i Vevey som är en liten by i den fransktalade delen av Schweiz. Där kommer jag att sitta i Digital Acceleration Team tillsammans med 17 nya kollegor - från hela världen.

Min resa inom Nestlé startade 2012 när jag studerade på IHM Business School och letade praktikplats. Jag hade bestämt mig för att jag vill in på ett av världens största företag - och Nestlé kom upp på mitt google sök. Utan någon direkt relation tog jag kontakt och jag minns att jag startade med att säga "jag kan göra vad ni vill, jag kan koka ert kaffe?". Och så blev det, jag kokade inget kaffe men jag fick under 1,5 år jobba med både barnmat och att starta upp ett helt nytt projekt inom e-handel. Det nya projektet ledde till att när jag i juni 2013 tog examen samtidigt skrev på mitt allra första anställningsavtal som E-commerce Specialist för den svenska marknaden. Vad vi tidigt konstaterades var att e-handeln ökade med stora % tal och Nestlé valde att ytterligare satsa och öppna då upp samma tjänst i varje Nordiskt land - efter en tid valde man att ha en person som koordinerade de nybildade teamet, en roll som jag tog mig an i augusti 2014. 

Min dröm har alltid varit att jobba utomlands. Med den drömmen var jag tydlig med att det också skulle bli ett mål inom Nestlé. I december 2014 gick min dröm i uppfyllelse. Min första utomlandsresa blir till Nestlés globala huvudkontor i Vevey - till Digital Acceleration Team med start 1 maj. 

Häng med på 8 månader med digitala utmaningar, europaresor på helgerna & framförallt en upplevelse jag förmodligen sent kommer glömma. 

 

 

Visa fler inlägg